ACTUALITAT

NOTICIES

16/07/2021

L’edifici de l’Institut de Recerca de Sant Pau guardonat amb el Premi Catalunya Construcció del CAATEEB

L’edifici de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau  ha estat guardonat amb el Premi Catalunya Construcció de 2020, en la categoria d’innovació en la construcció, en la XVII edició dels Premis Catalunya Construcció que organitza el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB). L’acte de lliurament es va celebrar dimecres 14 de juliol i està disponible en aquest enllaç.

La candidatura del nostre edifici, formada per Felip Pich-Aguilera Baurier i Carles Gelpí i Arroyo, ha rebut el premi de la categoria d’innovació en la construcció. El jurat va valorar molt positivament “les innovacions introduïdes en el projecte amb canvis en el programa funcional que propicien una major eficàcia en la labor dels tècnics investigadors mitjançant l’obertura dels espais de treball i sistemes compartits”. També va elogiar “la manera d’abordar una certa simbiosi amb l’entorn patrimonial de l’Hospital de Sant Pau mitjançant on original tractament del teixit ceràmic industrialitzat, així com la innovació que presenta quant a materials i elements constructius”.

A banda de l’Institut de Recerca de Sant Pau, el Celler Clos Pachem a Gratallops, les obres del Castell de Montjuïc a Barcelona, el Teatre l’Artesà del Prat de Llobregat i la nova seu corporativa de Metges Sense Fronteres (MSF) a Barcelona han estat les 5 obres de referència guanyadores en la XVII edició d’aquests premis.

La construcció del nou edifici de recerca ha estat finançada per la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb una aportació de 12 milions d’euros, i ha comptat amb una subvenció de 5 milions d’euros provinents dels fons europeus FEDER, gestionats per la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

 

Foto Noticia web IR

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació