ACTUALITAT

NOTICIES

16/06/2020

L’edifici de l’Institut de Recerca de Sant Pau obté la certificació LEED GOLD de l’U.S. Green Building Council

L’edifici de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha obtingut la certificació LEED GOLD de l’U.S. Green Building Council, que identifica l’edifici com un exemple d’eficiència energètica i sostenibilitat tant en la seva construcció com en la seva vida útil i demostra el lideratge de la Institució guardonada a favor de la racionalitat energètica i la transformació cap a una edificació més sostenible.

L’U.S. Green Building Council és una organització nord-americana sense ànim de lucre que promou la sostenibilitat en el disseny, construcció i funcionament dels edificis, i es coneguda principalment pel sistema de directives del Leadership in Energy and Environmental Design (LEED), promovent la construcció d’edificis verds que inclouen materials mediambientalment responsables, tècniques de construcció respectuoses amb el medi ambient i les persones, i l’acompliment de les normatives públiques vigents en l’àmbit d’estalvi energètic i reducció de l’impacte ambiental.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació