ACTUALITAT

NOTICIES

11/02/2020

“Les dreceres de la sang”, una sessió a càrrec del Dr. Daniel Guisado

El Dr. Daniel Guisado, investigador del Grup de Recerca de la Malaltia Vascular Cerebral de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau, i metge adjunt del Servei de Neurologia de l’Hospital de Sant Pau oferirà el proper dimarts 18 de febrer, de 18.30 a 19.30 hores, la conferència “Les dreceres de la sang”. Una sessió que s’emmarca dins del cicle “Ciència i recerca mèdica” de les xerrades del Centre Cívic Navas.  L’entrada és lliure i gratuïta.

 

Quan es produeix un ictus per una obstrucció d’una artèria important del cervell, s’han de dur a terme tractaments de la forma més ràpidament possible per tal d’intentar resoldre l’obstrucció amb el menor dany cerebral possible. Aquests tractaments són possibles gràcies a què una mínima quantitat de sang aconsegueix arribar a les neurones que estan patint (i mantenir-les hivernant però vives) a través de petits camins que s’obren amb aquest objectiu: les dreceres de la sang.

Més informació

 

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació