ACTUALITAT

NOTICIES

22/09/2022

Les plataformes de serveis científic-tècnics de l’Institut de Recerca de Sant Pau renoven la certificació ISO 9001:2015

L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha superat l’auditoria de seguiment de la certificació ISO 9001:2015 per les seves Plataformes de Serveis Científic-tècnics, obtinguda inicialment l’any 2019.

Aquesta norma de qualitat és l’estàndard internacional que regula els sistemes de gestió de la qualitat i es fonamenta en la millora continuada dels processos, evidenciant el compromís d’una organització amb la qualitat del servei i la satisfacció de l’usuari.

La certificació inclou les activitats de prestació de serveis tècnics de les Plataformes de suport en l’àmbit de la investigació mèdica. En concret per:

– Servei d’Experimentació Animal.

– Servei de Cultius Cel·lulars.

– Instal·lació Radioactiva.

– Plataforma de Genòmica i Transcriptòmica.

– Plataforma de Citometria.

– Plataforma de Microscòpia Confocal.

– Plataforma de Biobanc i Immunohistoquímica

La certificació representa un reconeixement a la qualitat dels serveis proporcionats als usuaris i usuàries que no només es manté, sinó que es millora de forma continuada en les Plataformes Científic-tècnics. A més, evidencia la robustesa del Sistema de Gestió de Qualitat Integrat de l’Institut.

La certificació, assolida i mantinguda mitjançant el treball conjunt del personal de les Plataformes dels Serveis Científic-tècnics i la Unitat de Qualitat de l’IIB Sant Pau, posa en valor la feina i l’expertesa en la prestació de serveis de tots els professionals que treballen en aquest àmbit dia a dia.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació