ACTUALITAT

NOTICIES

28/10/2022

L’IIB Sant Pau acull la primera edició d’ÀGORA BRN

L’Institut d’Investigació Biomèdica Sant Pau (IIB Sant Pau) ha acollit la primera edició del congrés ÀGORA BRN 2022 Punt de Trobada de Projectes de Recerca en Salut Respiratòria, organitzat per la Fundació Barcelona Respiratory Network (BRN). Han inaugurat la trobada el Dr. Vicente Plaza, president de la Fundació BRN i director del Servei de Pneumologia i Al·lèrgia; i el Dr. Jordi Surallés, director de l’Institut de Recerca Sant Pau. També hi ha estat present la Sra. Montserrat Llavayol, subdirectora general de Recerca i Innovació en Salut de la Generalitat de Catalunya, qui participa en la conferència “Recerca en salut a Catalunya. Present i futur”.

ÀGORA BRN 2022 premia els 5 millors pòsters, 2 dels quals són de professionals de Sant Pau. El primer, “Projecte CASSANDRA (Cancer Screening Smoking Cessation and Respiratory Assessment)”, és del Dr. Juan Carlos Trujillo, cap clínic del Servei de Cirurgia Toràcica. I, el segon, “Biòpsia electrònica de teixit pulmonar in-vivo basada en espectroscòpia d’impedància elèctrica”, de la Dra. Virginia Pajares, adjunta de la Unitat de Broncoscòpies del Servei de Pneumologia i Al·lèrgia.

També ha atorgat el Premis RECERCAD’OR al Dr. Josep Maria Antó, director del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) i de la Xarxa de Recerca Biomèdica del Centre d’Epidemiologia i salut Pública (CIBERESP) i professor de Medicina de la Universitat Pompeu Fabra (per la seva trajectòria d’excel·lència) i el Premi RECERCADOC a la Dra. Clara Martín Ontiyuelo, del Servei de Pneumologia de l’Hospital del Mar (com a jove investigadora i a la millor tesi publicada en els darrers dos anys).

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació