ACTUALITAT

NOTICIES

15/03/2023

L’IIB Sant Pau acull la reunió de la junta directiva de la Guidelines International Network (GIN)

Els membres de la junta directiva de la Guidelines International Network (GIN) s’han trobat aquests dies a Barcelona per celebrar la reunió anual. Aquesta xarxa, fundada el 2002, compta actualment amb més de 100 organitzacions de 61 països i és el referent mundial de les guies clíniques i sobre salut pública.

L’objectiu principal d’aquesta xarxa és contribuir a millorar l’atenció mèdica mitjançant el desenvolupament de guies de qualitat. “Es tracta d’una eina fonamental per a l’estandardització dels processos clínics i la transferència del coneixement a la pràctica clínica, de forma rigorosa i estandarditzada”, diu el Dr. Pablo Alonso, director de l’Àrea d’Epidemiologia, Salut Pública i Atenció Primària del Institut de Recerca de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau i membre de la junta directiva de GIN.

En aquesta reunió, la junta directiva del GIN treballa per definir les línies estratègiques principals de l’organització i el full de ruta dels diferents grups de treball. Entre les principals novetats d’aquest any hi ha la creació de la primera revista especialitzada en el camp de les guies, tant sobre aspectes metodològics com per publicar-les.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació