ACTUALITAT

ACTIVITATS

Apr'21 21

21-04-2021

L’IIB Sant Pau presentarà els resultats de 2 dels seus projectes a la Jornada IRISCAT COVID-19

Ara fa un any, la Direcció General de Recerca i Innovació del Departament de Salut, va tirar endavant una crida d’urgència amb 4 milions d‘euros per a finançar projectes de recerca i innovació per a la prevenció i tractament de la COVID-19. D’un total de 42 propostes rebudes des dels centres de recerca sanitària compromesos amb l’aliança IRISCAT, 19 van ser els projectes seleccionats mitjançant un procés d’avaluació dut a terme amb la col·laboració d’AQuAS i Biocat, emmarcats en l’àmbit de les noves teràpies, vacunes i tractament preventius, estudis genètics i predictius  i tenien com a principal objectiu nodrir l’assistència clínica amb noves eines per combatre el SARS-CoV-2 amb la màxima celeritat possible.

Dos d’aquests 19 projectes de recerca, estan liderats per investigadors de l’IIB Sant Pau.

Data: dimecres, 21 d’abril, de 9’30h a 12h

 Inscripció a la Jornada

L’acte comptarà amb la participació de la Consellera de Salut, Alba Vergés, i on els 19 grups de recerca presentaran els resultats de cadascun dels seus respectius projectes.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació