ACTUALITAT

NOTICIES

04/07/2023

L’IIB Sant Pau renova el seu Codi de Bones Pràctiques en Recerca

L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau ha actualitzat el seu Codi de Bones Pràctiques en Recerca (CBPR-IIB), una eina que permet establir les pautes per al desenvolupament de l’activitat científica a l’IIB Sant Pau. Aquest codi és un instrument de regulació col·lectiva que proporciona normes, recomanacions i compromisos que ha de tenir present el personal científic vinculat a la Institució.

El seu contingut és complementari al que disposen les normes legals vigents en aquest àmbit i ha estat dissenyat per la responsable de la unitat de RRI, Ma Rosa Ballester; revisat pel Comitè Científic Intern, i aprovat pel Comitè Científic Extern, la Direcció Científica i el Consell Rector de l’IIB Sant Pau.

Com a centre CERCA, l’IIB Sant Pau està adherit al Codi de conducta d’aquesta institució i segueix les directrius de la Carta europea de l’Investigador pel que fa als rols i responsabilitats del personal investigador i les institucions en el procés de recerca i en matèria de recursos humans.

El Codi de Bones Pràctiques en Recerca i la RRI

L’actualització del Codi de Bones Pràctiques en Recerca forma part de les accions incloses al Pla de Recerca i Innovació Responsable (RRI), en l’àmbit de l’agenda d’ètica d’aquest pla juntament amb la creació del Comitè d’Integritat per la Recerca o el nomenament de l’ombudsperson de l’IIB Sant Pau, entre d’altres.

El Pla d’RRI de l’IIB Sant Pau té com a principal objectiu orientar a tots els professionals perquè puguin fer recerca i innovació aplicant els principis de Recerca i Innovació Responsable (RRI). Les accions i propostes que des de l’IIB Sant Pau fem en relació a cadascuna de les agendes de la RRI també estan disponibles per a consultar en aquest enllaç.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació