ACTUALITAT

NOTICIES

29/06/2020

Lina Badimon entra a la Junta Supervisora del Berlin Institute of Health

El Senat de l’Estat de Berlín, a proposta de l’alcalde d’aquesta ciutat i el senador de Ciència i Investigació, Michael Müller, va designar recentment a Lina Badimon, directora del “Programa Cardiovascular ICCC” de l’Institut de Recerca de Sant Pau-IIB Sant Pau i cap de grup del CIBERCV, com a nova membre de la Junta Supervisora de l’Institut de Salut de Berlín (BIH Supervisory Board).

La Dra. Badimon ha estat escollida recentment presidenta de Consell Científic Assessor de BIH, ocupant així un lloc en el Supervisory Board. Succeeix a la professora Dra. Stefanie Dimmeler de la Universitat Goethe de Frankfurt, que va presidir aquest òrgan assessor des d’octubre de 2017.

Badimon va entrar a formar part com a membre d’aquest Consell a l’abril de 2019. La seva experiència és especialment rellevant per a la nova àrea del BIH sobre biomedicina vascular, que té com a objectiu avançar en la investigació sobre el mal funcionament del sistema vascular.

El Consell Científic Assessor és un panell d’experts internacionals externs que assessoren a les Juntes Executives i Supervisores de la BIH en assumptes científics. Tal com estableixen els estatuts del BIH el President del Consell Científic Assessor ocupa un lloc en la seva Junta Supervisora. Així mateix, està estipulat que aquest nomenament formal es realitza mitjançant una resolució del Senat.

Més informació

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació