ACTUALITAT

NOTICIES

03/09/2018

Lina Badimon nomenada Presidenta de l’Advocacy Committee i Board Member 2018-2020 de l’European Society of Cardiology

La professora Lina Badimon, de l’Institut de Recerca de Sant Pau, ha estat nomenada presidenta de l’Advocacy Committee i Board Member de la prestigiosa European Society of Cardiology (ESC) pel període 2018-2020 durant el passat congrés de la societat que aquest any s’ha celebrat a Múnich.

L’ESC és una organització nascuda al 1950, única i diversa, de més de 90.000 membres, que representa els professionals de la cardiologia a Europa i al món. L’ESC també dóna suport al desenvolupament de polítiques sòlides per a la prevenció de la malaltia cardiovascular a la Unió Europea, a través de l’European Heart Agency a Brusel·les.

La professora Badimon dirigeix el Programa ICCC de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau-IIB Sant Pau, Barcelona. La Dra. Badimon és també professora d’Investigació del CSIC i “Lecturer Adjunt Associate Professor” de Medicina – Cardiologia – al Mount Sinai School of Medicine, de Nova York.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació