ACTUALITAT

NOTICIES

22/07/2016

Lina Badimon: nova Vicepresidenta de l’European Society of Cardiology

La Prof. Lina Badimon ha estat escollida Vicepresidenta de la prestigiosa European Society of Cardiology (ESC) per el període 2016-2018 i prendrà possessió del càrrec i designació de l’àrea de treball, durant el proper congrés de la societat que aquest any es celebrarà a Roma del 27 al 31 d’agost.

L’ESC és una organització nascuda el 1950, única i diversa, de més de 90.000 membres, que representa els professionals de la cardiologia a Europa i al món. L’ESC també dóna suport al desenvolupament de polítiques sòlides per a la prevenció de la malaltia cardiovascular a la Unió Europea, a través de l’European Heart Agency a Brusel·les.

La professora Badimon, és directora de l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars, centre CERCA a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau-UAB, Barcelona i que forma part de l’IIB Sant Pau. La Dra. Badimon és també professora d’Investigació del CSIC i “Lecturer Adjunt Associate Professor” de Medicina – Cardiologia – al Mount Sinai School of Medicine, de Nova York.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació