ACTUALITAT

NOTICIES

26/11/2019

L’Institut de Recerca guanya la XVIII dels premis de ceràmica d’Ascer

L’edifici de l’Institut de Recerca de Sant Pau guanya el primer premi en la categoria arquitectura de la XVIII edició de los Premios Cerámica que atorga la patronal Ascer. El treball de PICHarchitects i 2BMFG Arquitectes ha estat guardonat per la coberta de ceràmica permeable formada per peces d’un color similar als murs del Recinte Modernista de Sant Pau, per la part exterior, i esmaltada de colors similars als seus teulats, en la part interior. Aquestes peces tenen, a més, un plec cap enfora que permet que actuïn també com a lames protectores de la radiació solar.

L’edifici de Recerca es troba contigu a l’Hospital de Sant Pau, aquesta ubicació facilita la contínua relació dels investigadors de l’IR Sant Pau amb els professionals assistencials de l’Hospital i dóna més impuls a projectes de recerca traslacionals.

La nova construcció, finançada per la Fundació Privada amb una aportació mínima de 12 M €, compta amb una subvenció de fins a 5 M € de fons europeus FEDER, gestionats pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació