ACTUALITAT

NOTICIES

13/01/2017

L’Institut de Recerca –IIB Sant Pau rebrà 21 ajuts per a la investigació

El 28 i 29 de novembre es va publicar la resolució de l’Instituto de Salud Carlos III per a la concessió d’ajuts de l’Acción Estratégica en Salud, corresponent a la convocatòria de 2016. Dels 47 projectes sol·licitats per l’Institut de Recerca-IIB-Sant Pau han concedit 21, amb un finançament total de 1.873.080€.

Dels projectes concedits, cinc estan liderats per investigadors de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i un per un investigador de la Fundació Puigvert, la resta són investigadors de l’IR i de la FGS.

Els investigadors principals dels projectes són: J. Trujols, E. Álvarez, J. C. Escolà, F. Navarro, F. J. de Diego, J.L. Sánchez, L.A. Querol, C. Ariza, I. Espinosa, J.F. Nomdedeu, M. Rodríguez, T. Brugal, P. Paniagua, E. Popova, I. Illa, A.V. Moreno, R. Blesa, Mª J. Martínez, C. Villanueva, E. Ars i P. Garcia.

La distribució per àrees temàtiques de l’IIB-Sant Pau és la següent: un projecte de malalties cardiovasculars; tres de malalties genètiques, metabòliques i inflamatòries, malalties hematològiques i oncològiques; sis de malalties neurològiques, mentals i d’envelliment; un d’uronefrologia i cirurgia experimental; set d’epidemiologia, salut pública i serveis sanitaris i un d’anestèsia Grup Associat.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació