ACTUALITAT

NOTICIES

06/07/2017

L’Institut de Recerca treu bona nota en els Resultats i l’Impacte de la Recerca en Salut

L’Institut de Recerca de Sant Pau continua sent un dels centres de recerca més eficients dins del sistema d’investigació en Salut posicionat en diverses àrees de l’informe de la Central de Resultats de Recerca en Salut de l’àmbit dels centres i instituts de recerca participats per la Generalitat de Catalunya (Departament de Salut i Departament d’Empresa i Coneixement). Aquest informe presenta resultats de recerca en ciències de la salut dels anys 2014 i 2015 i els compara amb les dades presentades en els informes anteriors (2012-2013).

De l’informe que presenta les dades nominals d’11 instituts d’investigació sanitària associats a un hospital o a un centre d’atenció primària, i de 9 centres de recerca biomèdica no associats a centres sanitaris podem recalcar que malgrat que s’han mantingut els recursos aportats a Sant Pau per la Generalitat de Catalunya, en canvi, els recursos competitius s’han incrementat un 16% i els no competitius un 18%. D’altra banda, l’Institut de Recerca destaca en l’indicador de publicacions per investigador i en el número d’assaigs clínics portats a terme en aquest període.

  1. Aportació de la Generalitat (pdf)
  2. Raó dels documents citables per personal d’R+D vinculats al centre/institut (EJC). (pdf)

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació