ACTUALITAT

NOTICIES

27/04/2021

Manel Balcells, nou president del patronat

El Sr. Manel Balcells i Díaz ha estat nomenat president del Patronat de la Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

En motiu del seu nomenament com a president del Patronat de la  Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau el passat 30 de març, el Dr. Balcells ostenta també la presidència del patronat a l’institut de recerca.

Avui, dimarts 27 d’abril, el Dr. Balcells ha visitat l’Institut de Recerca acompanyat del Dr. Jordi Surrallés, director de l’Institut de Recerca i de la Dra. Gemma Craywinckel, directora gerent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Manel Balcells i Díaz, M.D. PhD.

Nascut a Ripoll el 1958, és metge, llicenciat i doctor en Medicina i Cirurgia per la UAB, especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica i en Medicina de l’Esport. Diplomat en gestió Sanitària per EADA i PADE per l’IESE.

Ha estat director mèdic de l’Hospital General de Granollers, secretari d’Estratègia i Coordinació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i conseller  d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació. Expresident executiu de Biocat i exvicepresident del Consorci de Salut i Social de Catalunya. Ha estat també tinent d’alcalde de la ciutat de Granollers, i membre de CASOST.

Actualment, comissionat de Salut del Centre Tecnològic Leitat i director del CIMTI i del Living Lab Catalonia. President del Consell Assessor del Departament de Salut, president de la Fundació Joan Costa i Roma (CST), i membre del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa i del Parc Taulí de Sabadell.

Distingit amb la Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari.

Dra. Gemma Craywinckel, directora gerent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Sr. Manel Balcells, president del Patronat de la Fundació Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Dr. Jordi Surrallés, director de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau | IIB Sant Pau.

Dra. Gemma Craywinckel, directora gerent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Sr. Manel Balcells, president del Patronat de la Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Dr. Jordi Surrallés, director de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau | IIB Sant Pau.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació