ACTUALITAT

NOTICIES

12/02/2018

Nova convocatòria de les beques per a estades curtes a l’estranger

La Fundació Privada Daniel Bravo presenta una nova convocatòria de les beques per a estades curtes a l’estranger amb l’objectiu estimular la recerca biomèdica d’alt impacte a Catalunya. Les sol·licituds es podran presentar fins el 15 de març de 2018.
Els candidats, que rebran un ajut de 3.000 euros mensuals, s’incorporaran en centres de prestigi internacional en el camp de les malalties cardiovasculars.
Juntament amb la recerca bàsica i clínica, les Beques Daniel Bravo tindran aquesta vegada un focus d’atenció especial en la imatge cardiovascular i les tècniques de diagnòstic no invasives.
S’atorgaran tres ajuts a investigadors (amb el títol de doctorat, llicenciatura, grau o equivalent) que duguin a terme la seva recerca a Catalunya i vulguin fer estades curtes, entre un i nou mesos, en centres nord-americans i europeus de referència en el seu camp. Cada beca està dotada de 3.000 euros mensuals més les despeses de desplaçament.
Els investigadors poden escollir l’hospital, la universitat o el centre de recerca d’acollida. Els becats fins aquesta edició han col·laborat en centres com l’Hospital General de Massachusetts, l’MRC Human Genetics Unit d’Edimburg, la Universitat de Columbia, la Universitat de Califòrnia, l’University College London, el Karolinska Institute, la Harvard Chan School of Public Health o el Montreal Heart Institute.
La selecció de les propostes es realitzarà a partir d’un rigorós procés d’avaluació, que a més de la qualitat científica de la recerca proposada i la trajectòria del sol·licitant, tindrà en compte si es generarà impacte acadèmic, que es plasmarà en publicacions d’alt impacte i/o recerques futures; impacte clínic, que permeti influir sobre les guies de pràctica clínica i/o millorar les pràctiques mèdiques i de salut a escala local i, impacte social que pugui influir en les polítiques de salut pública i/o que tingui beneficis per al sistema de salut.
Les bases i el formulari de sol·licitud estan disponibles al web (http://www.fundaciodanielbravo.org/)

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació