ACTUALITAT

ACTIVITATS

Sep'16 19

19-09-2016

Presentació de les Ciències Òmiques i la Salut

Lloc: Aules Polivalents de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

l’Institut de Recerca de Sant Pau organitza la Presentació del centre de Ciències Òmiques a les Aules Polivalents de l’Hospital el dilluns 19 de setembre a les 15h. La presentació anirà a càrrec de Lluís Arola Ferrer, director del Centre Tecnològic en Nutrició i Salut (CTNS) d’Eurecat, i de Núria Canela, coordinadora del Centre for Omic Sciences (COS) de la Universitat Rovira i Virgili.

“El Centre de Ciències Òmiques i la Salut”

PONENTS:

  • Lluís Arola Ferrer: Catedràtic de bioquímica i biologia molecular de la Universitat Rovira i Virgili. Especialista en bioquímica de la nutrició, coordinador del grup de recerca consolidat en Nutrigenòmica de la URV i director del Centre Tecnològic en Nutrició i Salut (CTNS) d’Eurecat.
  • Núria Canela: Coordinadora del Centre for Omic Sciences (COS) de la URV, gestionat pel CTNS

El COS és un centre R+D+I especialitzat en l’aplicació dels quatre pilars que conformen les ciències òmiques, la genòmica, la transcriptòmica, la proteòmica i la metabolòmica funcional, en la recerca i el desenvolupament de noves dianes i eines de diagnòstic per a la salut i la nutrició humana i animal.

La integració d’aquestes tecnologies òmiques que es coneix com a la biologia de sistemes, obre noves vies d’investigació, generadores d’hipòtesis, on a partir de l’anàlisi de totes les dades, desenvolupar noves estratègies clíniques per al diagnòstic i el tractament de les malalties, amb més valor predictiu, preventiu i personalitzat.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació