ACTUALITAT

NOTICIES

13/05/2019

Salut Digital #Sant Pau

El passat 8 de maig va tenir lloc la primera sessió “BHH Talks with Hospital Sant Pau organitzada per l’IIB Sant Pau i el Barcelona Health Hub (BHH) on 13 startups associades al BHH van explicar els seus projectes a un grup multidisciplinari de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Institut de Recerca Sant Pau.

Posteriorment va tenir lloc una taula rodona amb el títol “Reptes i oportunitats al voltant de la salut digital” en la que van participar la Dra. Helena Bascuñana, directora del Servei de Medicina Física i Rehabilitació i la Dra. Iluminada Corripio, psiquiatra de la Unitat de Psiquiatria Clínica del Servei de Psiquiatria, totes dues de Sant Pau, així com Òscar Garcia-Esquirol de Mediktor i Òscar Flores, de Madeofgenes.

El format plantejat de la sessió, va permetre intercanviar impressions sobre el futur de la Salut Digital en el nostre Sistema de Salut Pública. El debat es va centrar a detectar quines son les barreres amb les que ens trobem a l’hora d’introduir les noves tecnologies, com les podem superar i la influència cultural de la nostra societat.

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació