ACTUALITAT

NOTICIES

10/02/2017

Salut posa en marxa el PADRIS

El PADRIS (Programa públic d’Analítica de Dades per a la Recerca i la Innovació en Salut), neix amb l’objectiu de fer més i millor recerca amb la reutilització de les dades.

Aquest programa serà gestionat per l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut i vol contribuir a millorar el posicionament internacional de Catalunya en recerca científica.

El PADRIS se suma al Pla estratègic d’innovació i recerca en salut (PERIS) per potenciar la recerca en salut orientada a les persones.

El Programa implantarà les mesures de seguretat, confidencialitat i privacitat necessàries per garantir el dret a la privacitat i reforçar, així, la protecció de les dades personals.

El PADRIS posarà a disposició de la comunitat científica les dades sanitàries relacionades i permetrà així l’impuls de la recerca, la innovació i l’avaluació en l’àmbit de la salut. Aquesta fita es podrà assolir mitjançant l’accés a la reutilització i creuament de les dades sanitàries generades pel Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya (SISCAT) per a la recerca, d’acord amb el marc legal i normatiu, els principis ètics i de transparència envers la ciutadania.

http://aquas.gencat.cat/ca/projectes/analitica_dades/

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació