ACTUALITAT

NOTICIES

23/07/2021

Sant Pau acull la primera reunió de la consellera de Recerca i Coneixement amb els centres de recerca CERCA

La consellera Gemma Geis s’ha reunit avui amb els màxims representants dels 42 centres de recerca de Catalunya, en un acte al recinte modernista de Sant Pau. En aquesta reunió, ha anunciat que el Departament de Recerca i Universitats traslladarà als agents del sistema de coneixement “tota la informació necessària per no perdre cap oportunitat per presentar projectes i obtenir recursos competitius dels Fons Next Generation EU”. Una acció que es realitzarà amb el suport del Departament d’Economia. 

En la seva intervenció, la consellera també ha anunciat la pròxima aprovació de l’avantprojecte de Llei de la ciència i ha subratllat que “és representatiu que la primera llei que entri al Parlament aquesta legislatura sigui la de la ciència”. En aquest sentit, la consellera ha destacat la importància de fer arribar a la societat l’impacte del coneixement. Així mateix ha incidit en la necessitat de “teixir més aliances per afavorir la transferència de coneixement, així com la cohesió social i territorial”.

En aquesta reunió també s’han presentat futures actuacions dels centres de recerca que s’impulsaran des de la Institució CERCA, per afavorir la transferència de coneixement, així com per reforçar la vinculació amb el sistema universitari.

Des de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau ha estat un plaer acollir aquesta primera trobada i treballar plegats per la recerca a Catalunya.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació