ACTUALITAT

NOTICIES

05/03/2019

Sant Pau obté una beca FEHH-Fundació CRIS 2018-2019

La Dra. Silvana Novelli Canales, adjunta al Servei d’Hematologia de l’Hospital i investigadora del Grup d’Hematologia i Trasplantament de l’Institut de Recerca, ha obtingut una de les dues beques FEHH-Fundació CRIS 2018-2019 atorgades a l’Estat a través de la Fundació Espanyola d’Hematologia i Hematoteràpia. Aquests ajuts tenen com a objectiu aconseguir que els becats obtinguin coneixements punters en les àrees hematològiques i hemoteràpiques per aplicar-los a casa nostra a la seva tornada.

La beca FEHH-Fundació CRIS 2018-2019 permetrà a la Dra. Novelli realitzar una estada post doctoral al laboratori de linfomagènesi del Centre Hospitalier Lyon Sud – Inserm (França), sota la tutela del Drs. E. Bachy i G. Salles, per desenvolupar el projecte de recerca traslacional, ATAC-seq as a reliable and fast method for peripheral T-cell lymphoproliferation.
Més informació: https://criscancer.org/es/diamieloma2018/

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació