ACTUALITAT

NOTICIES

23/02/2017

Sant Pau participa en la publicació d’una guia internacional publicada en el Clinical Chemistry

El Dr. Jordi Ordoñez Llanos, consultor sènior del Servei de Bioquímica, catedràtic de Bioquímica Clínica de la UAB i cap del grup de recerca de Bioquímica cardiovascular de l’Institut de Recerca de Sant Pau, és l’autor sènior d’aquesta guia publicada, el passat mes de gener, en Clinical Chemistry, la primera revista mundial de la Medicina de Laboratori.

Aquesta guia “Cardiac Troponin Assays: Guide to Understanding Analytical Characteristics and Their Impact on Clinical Care” ha estat desenvolupada per la Task Force on Clinical Applications of Cardiac Biomarkers de l’International Federation of Clinical Chemisty (IFCC) i recull tots els avenços que s’han produït en els darrers anys en els biomarcadors de lesió miocàrdica, alhora que estableix recomanacions per a la seva mesura i interpretació en el context de les malalties cardíaques, ja siguin d’origen coronari o no coronari, i extracardíaques.

El Dr. Ordóñez ha estat el president de la Task Force durant els darrers 6 anys i, després d’acabar el seu període de servei, roman actualment en el grup com a consultor.

http://clinchem.aaccjnls.org/content/63/1/73

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació