ACTUALITAT

NOTICIES

26/10/2017

Sant Pau publica al European Journal of Vascular and Endovascular Surgery

El Servei Mancomunat d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular de Sant Pau – Dos de Maig ha publicat un article original a l’European Journal of Vascular and Endovascular Surgery que descriu l’aplicació d’un software desenvolupat originàriament en els àmbits de l’enginyeria i l’arquitectura per al càlcul de la resistència dels materials. Aquest software es basa en l’anàlisi per elements finits.
L’aplicació d’aquesta tecnologia en pacients amb aneurismes d’aorta abdominal podria ajudar en la valoració del risc de ruptura i obrir una nova via en la decisió de quins pacients i en quin moment s’han d’intervenir quirúrgicament.
Aquest estudi és un treball conjunt del Servei Mancomunat d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular de Sant Pau – Dos de Maig, de l’IIB Sant Pau, la UAB i del CIBER de malalties cardiovasculars.
Més informació (pdf article)

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació