ACTUALITAT

NOTICIES

16/10/2019

Saül Martínez-Horta aconsegueix la beca Human Biology Project

La Huntington’s Disease Society of America ha concedit la beca Human Biology Project   al neuropsicòleg Saül Martínez-Horta, del Grup de recerca en malaltia de Parkinson i trastorns del moviment, liderat pel Dr. Jaume Kulisevsky.

El projecte titulat “Neurobiological mechanisms subserving de differential expression and rate of progression of cognitive impairment in Huntington’s disease” se centrarà en estudiar durant els propers dos anys els mecanismes implicats en la heterogeneïtat cognitiva que manifesten les persones afectades per aquesta malaltia neurodegenerativa.

La recerca pretén identificar mecanismes que coexisteixen amb la causa primària de la malaltia de Huntington (la mutació en el gen HTT)  i que afavoreixen un deteriorament cognitiu mes ràpid i una major taxa de pèrdua neuronal en zones cerebrals que prèviament es consideraven poc afectades en el context d’aquesta malaltia.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació