ACTUALITAT

ACTIVITATS

Oct'16 06

06-10-2016

Seminari “Nuevas tecnologías para el estudio del cerebro: Human Brain Project”

Lloc: Sala d’Actes de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, en col·laboració amb el grup de Neurologia de les Demències organitza el seminari “Nuevas tecnologías para el estudio del cerebro: Human Brain Project” a càrrec del Prof. Javier de Felipe, del Instituto Cajal (CSIC). El seminari tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Hospital el proper 6 d’octubre, a les 13.30.

Javier de Felipe és professor d’investigació a l’Institut Cajal (CSIC) especialitzat en l’estudi microanatòmic del cervell. Doctor en Biologia per la Universidad Complutense (Madrid), ha realitzat estades a la Washington University School of Medicine (St Louis, EUA) i al College of Medicine de la University of California Irvine (CA, EE.UU). De Felipe ha participat en projectes de gran impacte mundial com el Neurolab de la NASA, el projecte Blue Brain i l’Human Brain Project (HBP). Actualment dirigeix el Cajal Blue Brain, centrat en l’estudi de la microorganizació de la columna neocortical i el desenvolupament de tecnologia informàtica. Ha rebut nombrosos premis internacionals i és considerat un dels neurocientífics més prestigiosos del món pels seus èxits excepcionals en el camp de les ciències anatòmiques.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació