ACTUALITAT

NOTICIES

17/12/2018

Primera reunió del projecte ERA-NET NEURON TREAT-SYNGP

Durant el 13 i el 14 de Desembre es va celebrar a l Institut de Recerca de l Hospital de Sant Pau, la primera reunió del projecte ERA-NET NEURON TREAT-SYNGP (Synaptic Dysfunction in Intellectual Disability Caused by SYNGAP1. Translational Research to Develop Human Models and Advance Pharmacological Treatments*).

El projecte és un consorci científic europeu liderat pel Dr Àlex Bayés, IP del grup del IR Sant Pau “Fisiologia Molecular de la Sinapsis”. L’objectiu principal del projecte és generar cèl·lules iPSCs que portin mutacions al gen SYNGAP1 causants de discapacitat intel·lectual i utilitzar-les per la identificació de possibles nous tractaments.

 

IMG_5510

 

D’esquerra a dreta:

Michael Peitz (Institute of Reconstructive Neurobiology, Bonn, Germany);  Àlex Bayés (Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau, Barcelona, Spain); Jacques Michaud (Hospital Universitaire Sainte Justine, Montreal, Canada);  Daniel Choquet (Institut Interdisciplnaire de Neurosciences, Bourdeaux, France); Oliver Brüstle (Institute of Reconstructive Neurobiology, Bonn Germany)

 

 

 

 

https://www.neuron-eranet.eu/en/790.php

*Funded by the European Comission

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació