ACTUALITAT

ACTIVITATS

Oct'18 03

03-10-2018

Tres cites més amb els seminaris de l’IIB

Lloc: sales polivalents. Hospital de Sant Pau

El Dr. Francisco Sánchez-Madrid és el protagonista de la primera de les cites del mes, prevista per el dia 3 d’octubre, però des de Recerca ens han preparat tres seminaris més aquest mes.  Tots ells impartiran les seves conferències, com sempre, a les 15 hores.

  • Dilluns 8 d’octubre:
    Dr. Juan A. Bueren: “Terapia Génica en pacientes con anemia de Fanconi “, convidat pel Dr. Jordi Surralles, director del Servei de Genètica de l’Hospital de Sant Pau.
  • Dimecres 10 d’octubre:
    Dr. Kati Öörni: “The susceptibility of LDL particles to aggregate predicts future cardiovascular deaths”, convidada per el Dr. Joan Carles Escolà, del grup de Bases metabòliques del risc cardiovascular y el Dr. José Luis Sánchez Quesada, de Bioquímica cardiovascular, tots dos de l’Institut de Recerca de Sant Pau.
  • Dimecres 31 d’octubre:
    Dr. Morten S. Olesen: “The Genetics of Atrial fibrillation”, convidat per Dr. Leif Hove-Madsen del grup de Ritme i Contracció cardíaca. Malalties cardiovasculares, de l’Institut de Recerca.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació