ACTUALITAT

NOTICIES

15/11/2022

Un equip de Sant Pau guanya el Hack Healthtech 2030

Un equip d’estudiants de sisè de Medicina de la Unitat Docent Sant Pau – UAB: Berta Rifà, Inés Clavero, Irene Rexach i Júlia de Mas, amb el suport de la Dra. Marilina Santero, investigadora de l’Institut de Recercà de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i del Centre Cochrane Iberoamericà, va guanyar el hackathon organitzat per Xartec Salut.

Un hackathon és una trobada de programadors amb l’objectiu de fer un desenvolupament col·laboratiu de software. En aquesta ocasió, es tractava de proposar una solució als reptes actuals de la salut en les àrees de malalties rares, salut mental i càncer infantil.

La proposta del grup de Sant Pau va ser l’eina Burtoola, basada en evidència i que connecta informació clínica i PROMs (patient reported outcomes) amb l’objectiu de reduir la prevalença de burnout entre els estudiants universitaris. Las estudiants van superar els altres 14 grups multidisciplinaris que es van presentar i van rebre el reconeixement en el marc del Summit HealthTech 2030. Els premis consisteixen en l’oportunitat de participar en mentories amb potencials patrocinadors per desenvolupar el projecte cap a una fase de prova de concepte.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació