ACTUALITAT

NOTICIES

04/05/2017

Una investigadora de l’ICCC obté una de les beques Daniel Bravo 2017

Rosa Suades, investigadora de l’ICCC ha obtingut una de les beques Daniel Bravo 2017 que li permetrà fer una estada al Karolinska Institute de Suècia.  L’objectiu d’aquestes beques és impulsar xarxes de col·laboració en recerca biomèdica cardiovascular d’excel·lència entre Catalunya i l’estranger.

La Dra. Rosa Suades s’incorporarà al Karolinska Institute en el grup que lidera el Dr. Francesco Cosentino dins la Unitat de Cardiologia. Conjuntament, esperen identificar els perfils de miRNA d’alt risc de patologies cardiovasculars en pacients assimptomàtics amb factors de risc cardiovascular. El diagnòstic en fases primerenques de la lesió vascular “pot permetre una millor estratificació del risc i la capacitat d’adaptar la teràpia per millorar el pronòstic. El resultat d’aquesta recerca col·laborativa pot contribuir a proporcionar miRNA específics com a nous biomarcadors” coincideixen en dir Suades i la seva mentora a l’ICCC, la professora Lina Badimon.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació