ACTUALITAT

ACTIVITATS

Apr'18 21

21-04-2018

Vine a compartir amb nosaltres la Jornada Entre Mares

Lloc: Recinte Modernista de Sant Pau

entre mares webL’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la 1a Jornada Participativa Entre Mares, pionera a tot l’Estat, el 21 d’abril de 2018, al Recinte Modernista de Sant Pau. Una iniciativa del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital, amb el suport de la Fundació Puigvert i amb la col·laboració de la Unitat de Neonatologia del Servei de Pediatria de Sant Pau. Aquesta proposta de Sant Pau respon a la necessitat creixent d’articular punts de trobada sòlids, seriosos i respectuosos al voltant de la maternitat.

Una jornada dirigida a les mares i pares, les que ho seran i les que encara no ho són. Entre Mares vol ser un punt de trobada per parlar, escoltar, reunir i posar en comú tot allò que envolta la maternitat: des de la gestació, el part, el postpart i la lactància, fins a tots aquells aspectes assistencials i emocionals que envolten aquesta etapa. Es tractaran temes com la irrupció de la genètica en els processos de fecundació in vitro, els nous models de família, el dol perinatal, com promoure la salut materna i de la nova vida, el part respectat, i com tractem els nadons amb dificultats i la implicació que això té per a les famílies. La jornada es dividirà en tallers, xerrades, col·loquis, diàlegs i altres iniciatives destinades a informar, orientar i reunir totes les famílies que tenen fills i les que els volen tenir en un futur.

L’entrada és lliure, però cal registrar-se al web www.santpau.cat/entremares

Tota la informació i programa a: www.santpau.cat/entremares

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació