ACTUALITAT

ACTIVITATS

Apr'21 07

07-04-2021

Webinar IRISCAT- “GCAT cohort. Anatomia genòmica de la COVID19” 7 d’abril 2021 de 16:00 a 17:45 – Dr. Rafael de Cid

El brot epidèmic del SARS-CoV-2 ha posat a prova la societat i, en especial, la comunitat científica, en la que s’han dipositat totes les esperances de trobar una solució ràpida al problema. En poc temps hem hagut de mostrar una gran creativitat i capacitat de treball global, i s’ha arribat a grans fites, en mots casos gràcies a que hi havia una bona infraestructura de base. En aquest sentit, el projecte GCAT (Genomes For Life. Cohort Study of the Genomes of Catalonia) (www.genomesforlife.com), de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP) n’és un exemple: disposar d’aquesta base ens ha permès reaccionar ràpidament per portar una visió global del problema i participar de projectes globals.

En aquesta xerrada presentarem la nostra aportació en el coneixement de les bases genètiques de la COVID,-19, un coneixement que ens ajuda a definir el marc per entendre les bases moleculars de la malaltia, la diferent susceptibilitat en la població i l’evolució severa de la malaltia, alhora que obre les vies per a noves teràpies o pel re-posicionament de teràpies ja existents en targets ja coneguts.

 

Inscripcions:  http://mtr.cool/vaebazdokd

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació