ACTUALITAT

NOTICIES

12/02/2021

Webinar “Vacunes i COVID-19, les incògnites i el futur”, amb la participació de la Dra. Antonijoan

 

La Dra. Rosa Antonijoan, directora del Servei de Farmacologia Clínica i del CIM Sant Pau, participa el proper 18 de febrer al webinar “Vacunes i COVID-19, les incògnites i el futur”. Una sessió online organitzada per la UManresa.

L’objectiu del webinar és proporcionar una visió global i integradora dels diferents punts de vista per comprendre millor l’estat actual d’investigació de les vacunes i les certeses i incerteses de la vacunació de cara al futur.
En aquesta sessió, es comptarà amb el testimoni de diversos especialistes que aportaran la seva visió i coneixements des del camp de les Malalties Infeccioses i la Microbiologia, fins al món dels assaigs clínics i les vacunes actuals per fer front a la malaltia.Data: 18 de febrer de 2021
Hora: 16.00 h

Moderadora: Dra. Anna Fàbrega, coordinadora de Ciències Bàsiques al Campus Manresa de la UVic-UCC i docent del grau en Medicina de la UVic-UCC.
Ponents:

·        Dr. Rafel Pérez, cap de la Unitat de Malalties Infeccioses del Servei de Medicina Interna d’Althaia-Xarxa Assistencial Universitària de Manresa.

·        Dr. Mikel Martínez, especialista en el camp de la virologia a l’Hospital Clínic de Barcelona.

·        Dra. Rosa Antonijoan, directora del Servei de Farmacologia Clínica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i directora del CIM Sant Pau.

·        Anna Bonet, responsable del Servei de Gestió Integral de Vacunes de la Catalunya central.

 

Inscripcions

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació