ACTUALITAT

ACTIVITATS

Sep'17 20

20-09-2017

XVI edició del Curs d’actualitzacions en el diagnòstic i l’epidemiologia de les malalties infeccioses

Lloc: La primera cita és als Seminaris de la Facultat de Medicina, Unitat docent de Sant Pau.

Ja està oberta la matrícula pel “Curs d’actualitzacions en el diagnòstic i l’epidemiologia de les malalties infeccioses” organitzat pel Centre de Recerca en Patologia Infecciosa i Microbiologia Clínica (CRePIMC), de l’Institut de Recerca de Sant Pau. El curs va dirigit a metges, farmacèutics i biòlegs interessats en la Patologia Infecciosa i la Microbiologia Clínica. La primera cita és el proper 20 de setembre, de 16.00 a 17.30, als Seminaris de la Facultat de Medicina, Unitat docent de Sant Pau.

Veure més

El curs d’enguany s’engloba en les necessitats d’adquirir el coneixement addicional i actualitzacions necessàries per a desenvolupar la tasca assistencial. Així, l’objectiu és doble. Per un costat, es pretén donar una visió actualitzada de tots aquells aspectes diagnòstics que tenen repercussió en el tractament dels malalts, i que el seu coneixement tant per microbiòlegs com per clínics pot redundar en una millor praxis diària. Per altra banda, en el curs es dóna entrada a temes d’investigació punters que s’estan desenvolupant bàsicament a traves del CRePIMC, i específicament, en les xarxes temàtiques REIPI (Red Española de Investigación en Patología Infecciosa).

El curs, ha estat acreditat amb 3,3 CRÉDITS. Compte amb el patrocini científic de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clínica (SEIMC) i del Grup d’Estudi dels Mecanismes d’Acció i de Resistència als Antimicrobians (GEMARA).

Per a l’incripció (mrubiobu@santpau.cat, fnavarror@santpau.cat)

https://www.recercasantpau.cat/wp-content/uploads/2017/09/ProgramaCREPIMC2017-18.pdf

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació