MALALTIES CARDIOVASCULARS

GENòMICA DE LES MALALTIES COMPLEXES

4 desembre, 2019

Premis Creatic 2019

 El Grup de Recerca Genòmica de Malalties Complexes de l’Institut de Recerca de Sant Pau – IIB Sant Pau, liderat pel Dr. José Manuel Soria, i el Laboratori de bioinformàtica i senyals biomèdics (B2SLab), liderat pel Dr. Alexandre Perera de la UPC, han creat el projecte Health-xCode amb l’objectiu de transferir els resultats de la recerca al mercat. Aquest projecte ha obtingut el Primer Premi Creatic 2019 de la Fundació TecnoCampus-UPF i L’Ajuntament de Mataró.

L’objectiu principal d’el projecte Health-Xcode és combinar la Intel·ligència Artificial (IA) i les tecnologies genòmiques per analitzar els canvis en l’expressió genètica (ARN) degudes a diferents condicions de nutrició i activitat esportiva, per avaluar els riscos potencials per a la salut i proposar pautes personalitzades per millorar el rendiment esportiu i la nutrició.

Més informació

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació