MEDICINA TRANSLACIONAL

MEDICINA PERINATAL I DE LA DONA

28 novembre, 2018

PROJECTE BiSC

 

Creiem que la nostra tasca no es limita a la vessant assistencial, sinó que cal empendre una adecuada tasca investigadora per poder generar coneixement científic de qualitat que permeti millorar l’atenció, tractament, pronòstic i qualitat de vida de les nostres pacients.

El Grup de Recerca en Medicina Perinatal i de la Dona de l’Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau, liderat per la Dra. Elisa Llurba coordinadora del grup i Directora del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’hospital, desenvolupa diferents línies de recerca i participa activament en múltiples estudis d’àmbit nacional i internacional.

L’activitat de Recerca generada al llarg d’aquests anys s’ha traduït en diverses publicacions en revistes mèdiques, tant nacionals com internacionals.

En aquesta línia, entre altres, cal destacar el Projecte BiSC:

1.200 dones embarassades participaran a Barcelona a un dels majors estudis sobre contaminació atmostèrica i gestació

El projecte BiSC avaluarà el paper de la placenta front els contaminants de l’aire i el desenvolupament del cervell de nens i nenes abans i després del part.

Més informació

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació