ACTUALITAT

ACTIVITATS

Mar'24 14

14-03-2024

18:30 h Nova xerrada a la Biblioteca Sagrada Família: Dones, ciència i salut – Laia Llucià i Carol

El dijous 14 de març a les 18:30 h, la Laia Llucià i Carol, Investigadora predoctoral del Grup de farmacogenomica i genètica neurovascular a l’IR Sant Pau, farà una xerrada a la Biblioteca de Sagrada Família titulada “Dones, ciència i salut”.

Sabies que la presència de dones als inicis de la carrera investigadora és del 47,3%, mentre que en les posicions més altes es redueix al 25,6%? Coneixes més referents científiques a part de Marie Curie? T’has plantejat mai si, a l’hora d’estudiar i visualitzar les malalties, es fa amb prou perspectiva de gènere? Parlem del biaix de gènere en ciència i salut.

En aquesta xerrada s’exposaran algunes de les causes i conseqüències que des de ben petites marquen el biaix de gènere que hi ha en ciència, tant pel que fa als càrrecs de major poder com a l’estudi i visualització als mitjans de certes malalties.

Adreça: C/ de Provença, 480, 08025 Barcelona

Horari: 18:30 h – 19:30 h

Informació

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació