ACTUALITAT

NOTICIES

12/06/2023

El CIM obté la renovació del Certificat de compliment de les normes de bona pràctica clínica

La unitat d’assaigs clínics de fase I del Centre d’Investigació del Medicament (CIM) de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau ha renovat el Certificat de compliment de les normes de bona pràctica clínica (BPC) després d’haver superat favorablement la inspecció per part de la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària de la Generalitat de Catalunya.

Aquest certificat reconeix el compliment dels requisits necessaris per dur a terme assaigs clínics de fase I o de primera administració en humans de medicaments, d’acord amb els principis de bona pràctica clínica (BPC) vigents a la Unió Europea i els requisits tecnicosanitaris de les unitats de fase I publicat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El CIM realitza assaigs clínics d’eficàcia i tolerabilitat de fase I, estudis de farmacocinètica, de metabolisme i interacció de fàrmacs, estudis de bioequivalència i primers estudis en humans.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació