ACTUALITAT

NOTICIES

22/04/2024

El grup de Malalties Neuromusculars de l’IR Sant Pau participa a la reunió anual del CIBERNED

El Dr. Eduard Gallardo, investigador del Grup de Malalties Neuromusculars de l’Institut de Recerca Sant Pau, ha compartit els detalls de la seva participació en la recent presentació a Bilbao en el marc de la reunió anual de CIBERNED.

Durant la seva intervenció, el Dr. Gallardo va posar èmfasi en la importància de fomentar la col·laboració entre els diferents CIBERs des de l’Instituto de Salud Carlos III. Entre les seves propostes destacades es troben la facilitació de projectes de recerca amb grups del Programa de Malalties Neurològiques de CIBERER, així com amb altres programes relacionats amb aquestes patologies. També va destacar la importància de l’intercanvi de mostres per a la recerca, ja sigui introduint-les al biobanc de CIBERER o utilitzant la plataforma ENoD per a diagnosticar pacients amb malalties genètiques sense diagnòstic clar.

A més, el Dr. Gallardo va oferir el seu suport i assessorament per a facilitar els tràmits relacionats amb la designació de substàncies com a medicaments orfes, una tasca crucial en el camp de les malalties rares.

Aquesta iniciativa representa un pas fonamental cap a la millora de la investigació i el tractament de les malalties neurològiques, mostrant el compromís del Dr. Gallardo i del seu equip en la lluita contra aquestes patologies.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació