ACTUALITAT

NOTICIES

28/06/2016

Nova web de l’Institut de Recerca

Presentem el nou lloc web de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Una web que s’ha potenciat per tal de facilitar als ciutadans el màxim d’informació útil i rellevant. Així, de forma general, ofereix tota aquella informació del nostre institut exigida per la legislació recent en matèria de transparència i, de forma particular, informació específica rellevant pel personal d’investigació interessat en Sant Pau, en compliment dels compromisos adquirits per l’obtenció del segell HR Excellence in Research, atorgat per la Comissió Europea al nostre institut.

L’Institut de Recerca, conjuntament amb altres entitats del seu entorn, forma part (i és l’òrgan gestor) de l’Institut d’Investigació Biomèdica Sant Pau, institut acreditat per l’Instituto de Salud Carlos III. Hem dissenyat aquesta web per tal de reflectir aquesta complexitat, amb continguts específics de l’institut acreditat (veure secció IIB Sant Pau).

Una nova web, moderna, senzilla i adaptada a tots els públics què prioritza l’usabilitat des de qualsevol dispositiu electrònic.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació