L’IIB Sant Pau aconsegueix 9 places per contractar joves als grups de recerca

L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau ha obtingut 9 places a la convocatòria del Programa INVESTIGO 2022 per a la contractació de persones joves demandants d’ocupació. Aquests ajuts estan destinats a la realització d’activitats de recerca i innovació en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Generalitat de Catalunya- AGAUR.

Aquest programa permet finançar els costos laborals i salarials per un període entre 12 i 24 meses dels contractes d’un investigador menor de 30 anys, inscrit com a demandant d’ocupació i que no hagi desenvolupat cap mena d’activitat de recerca a la mateixa entitat en els 6 mesos anteriors.

Els grups beneficiats en aquesta convocatòria són:

– Grup de Neurobiologia de les demències
– Grup de Síndromes d’Inestabilitat Genòmica i Predisposició al Càncer
– Grup de Patologia molecular i terapèutica de les malalties aterotrombòtiques i isquèmiques
– Grup de Genòmica de malalties complexes
– Grup de Recerca en medicina perinatal i de la dona
– Grup d’Oncologia ginecològica i peritoneal
– Grup de Patologia Digestiva
– Grup de Malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment

Des de la Unitat de Projectes Nacionals de l’Institut de Recerca de Sant Pau s’estan gestionant actualment altres sol·licituds INVESTIGO del Ministeri i estan pendents també de les properes convocatòries de  l’AGAUR per tal de reforçar l’aposta d’aquesta institució per mantenir l’excel·lència i atraure talent.

Darrera actualització: 24 de agost de 2022

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació