Arees de recerca

EPIDEMIOLOGIA, SALUT PúBLICA I ATENCIó PRIMàRIA

Director Àrea: Pablo Alonso Coello

La recerca en aquesta àrea està centrada en l’estudi de la salut de la població i els seus determinants socials, polítics i mediambientals amb especial atenció a les desigualtats i les seves conseqüències. Avalua l’eficàcia i l’impacte en la salut de les polítiques i intervencions públiques, així com la promoció de la medicina pràctica basada en l’evidència per a fer més eficaç, apropiada i segura la intervenció sanitària. També és important el desenvolupament i l’avaluació de mètodes o estratègies per millorar la generació, avaluació, comunicació i transferència d’evidències científiques. En aquesta àrea estudiem també l’epidemiologia de les malalties transmissibles en la població de Barcelona, amb especial atenció a l’impacte de les estratègies de prevenció i control desenvolupades.

L’ objectiu d’aquesta àrea és, per tant, aconseguir el benestar en la salut pública mitjançant la millora de les polítiques i la gestió mèdica.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació