Arees de recerca

MALALTIES ONCO-HEMATOLòGIQUES

Director Àrea: Javier Briones

En aquesta àrea es duu a terme una àmplia gama d’investigacions sobre el càncer, particularment en càncer de cap i coll, mama, ovaris, endometri, sarcomes i càncers colorectals i hematològics.

La recerca abasta diversos camps, amb disciplines que van des de la investigació genètica sobre síndromes de predisposició al càncer, a teràpies avançades com l’administració dirigida de fàrmacs amb nanopartícules, desenvolupament preclínic de nous agents antitumorals en ratolins amb models específics de malalties, immunoteràpia amb cèl·lules CAR-T, teràpia gènica, reposicionament de fàrmacs i marcadors moleculars predictius.

S’utilitza la  seqüenciació de nova generació per identificar nous factors pronòstics o de resposta i es porten a terme un gran nombre d’assaigs clínics realitzats pels nostres investigadors clínics, incloent-hi assaigs de Fase I, II i III amb nous fàrmacs antitumorals.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació